Over mij

  • Ik heb zo’n 28 jaar werkervaring als manager, projectmanager en consultant, waarvan 20 in de energie-industrie.
  • Mijn klanten en collega’s omschrijven mij vaak als een analytische, betrokken en hardwerkende consultant en projectmanager die hoge kwaliteit levert en zich richt op het creëren van kennis samen met klanten.
  • Ik typeer mezelf als een snelle denker, analytisch, open, nuchter en sterk communicator. Die houdt van een uitdaging, van oplossingen vinden en werken op kruispunten waar strategie, marketing, operations en technologie/ IT elkaar ontmoeten.
  • Ik werk vaak samen met collega’s uit verschillende disciplines in grotere projectteams aan langere termijn projecten, maar ook in mijn eentje en aan korte-termijnprojecten. Bruggen bouwen tussen hands-on activiteiten en onderzoek en tussen een diversiteit aan mensen, disciplines en ideeën is wat ik graag doe.

Trivia

Ik ben verslaafd aan thee, ik drink dit de hele dag door. Mijn woon-werkverkeer vindt meestal plaats per trein gecombineerd met fietsen en wandelen; beter voor het milieu en het helpt om me in beweging te houden. Als ik niet werk, studeer ik graag, of ga ik wandelen, aan yoga doen, een museum bezoeken, festival bijwonen of naar concerten.

Meer informatie

Bezoek mijn LinkedIn profiel hier.